Om Textil Print

Textil Print, er som navnet antyder, et textil trykkeri. Vi blev etableret i 1988. Vi leverer, trykker og broderer på næsten alle former for textiler: T-shirts, polo’er, sweatshirts, caps, jakker, skjorter, canvasposer, hånd-
klæder, arbejdstøj mv.

Og vi gør det godt! Faktisk er vi et af Danmarks førende textil trykkerier. Vi ser det som en udfordring hele tiden at blive bedre;
 at følge med den teknologiske udvikling

Udover at råde over et fuldautomatisk trykkeri, har vi egen tegnestue med topmoderne Mac- og PC udstyr, hvor vi laver film og hjælper med kreative oplæg – alt sammen til gavn for jer. Vi har derfor også en konstruktør ansat, som laver mønstrene og tilretter tøjet, når vi laver specialproduktioner.

Vi priorterer et højt serviceniveau overfor vores kunder samt kvalitet til konkurrencedygtige priser, og vi strækker os langt for at imødekomme jeres ønsker. Vi sørger for en omhyggelig og professionel behandling af ordrerne, og det er en selvfølge, at leveringstiderne bliver overholdt.

Som om det ikke var nok har vi 2.000 m2 lagerhal til rådighed hvor vi tilbyder at varetage hele din logistik, så du kan koncentrere dig om at passe din virksomhed.